Merken

Onze specialiteiten

Voor ieder voertuig is regelmatig onderhoud belangrijk.
Wij onderhouden en herstellen uw wagen, ongeacht het merk of model. Onze professionele apparatuur staat volledig ter beschikking. Wij beschikken over 6 hefbruggen met een maximum capaciteit van 5 ton waardoor we ook uw bestelwagen of mobile-home onder handen kunnen nemen. Diagnose toestellen die de computers van verschillende wagens kunnen uitlezen helpen ons bij het bepalen van de problemen die uw wagen heeft.

Door in het verleden als onafhankelijke verdeler te werken voor bepaalde merken hebben we op dit gebied een doorgedreven specialiteit opgebouwd.

Onze garage met zijn hefbrug capaciteit tot 5 ton en voldoende hoogte, is op het onderhoud van motorhomes en bedrijfswagens voorzien.

Milieu

Onze zorg voor het milieu
Een milieuvriendelijke afzuiginstallatie met roetfilters, gescheiden ophaling van gevaarlijk afval zoals batterijen en banden, zijn onze bijdrage aan de zorg voor het milieu. Ander afval wordt op een correcte manier gesorteerd en afgevoerd.

HEV2 certificaat

Elektrische voertuigen zijn uitgerust met een elektromotor als krachtbron en een energieopslagsysteem voor hoge spanning. Hybridevoertuigen hebben daarnaast ook een verbrandingsmotor. Zij brengen nieuwe risico’s met zich mee. Wij zijn hiervoor opgeleid!